10 januari 2015

Winnaars kerstbomen inzamelen in Kekerdom.

Het was de bedoeling dat er zaterdagmiddag een vreugdevuur zou komen van de kerstbomen, die door de jeugd van Kekerdom waren ingezameld, maar door de harde wind werd dat festijn afgelast. Wel konden de kinderen van Kekerdom de bomen inleveren en voor elke boom kregen ze een lot. Samen hadden de kinderen ruim 50 kerstbomen naar de Groene ontmoetingsplaats gebracht. Twee van de kinderen, Luca en Lucas hadden elk 15 bomen verzameld en zij kwamen dan ook beiden in aanmerking voor de eerste prijs.  Maar omdat er maar één eerste prijs was, werden aan hen de eerste en tweede prijs uitgereikt. Dat waren cadeaubonnen van de Marskramer uit Millingen en het totaalbedrag konden ze dan samen delen. De derde prijs was voor Pelle met 14 bomen. Voor alle kinderen die kerstbomen gebracht hadden, was er daarbij nog een prijs, een z.g. “knijpkat”, een zaklantaarn. zie de foto’s.DSC_9597 Kekerdom (Large)