8 januari 2015

Samsom bezoek Millingen aan de Rijn.

Al eerder was ik twee keer tijdens de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen  naar Millingen aan de Rijn gereden om foto’s te maken van PvdA-leider Diederik Samsom, maar beide keren gingen niet door, omdat er op dat ogenblik belangrijker zaken voor hem waren. Gisteren kwam hij wel naar Millingen, op werkbezoek, waar hij te gast was bij bij de thuiszorg van de ZZG Zorggroep. Daar ging  hij o.a. , samen met een medewerker van de ZZG Zorgroep op bezoek  bij een cliënt. Daar vertelde hij ook, dat hij elke week een dag stage loopt bij de thuiszorg elders in het land. Tijdens de lunch zouden er nu opnieuw foto’s gemaakt worden, maar toen kwam het be­richt van de aanslag in Parijs, waardoor hij eerder moest vertrekken dan gepland. Hij zou tot eind van de middag blijven. En opnieuw lukte het mij niet om wat foto’s van hem te maken, want bij mijn komst bleek hij al te zijn vertrokken. De PvdA-afde­ling was toch blij dat Samsom alsnog naar Millingen was gekomen en zijn belofte heeft ingelost. Gelukkig heeft Leo van Alst van “De Taveerne” wel een paar foto’s gemaakt.IMG_0138 Samsom IMG_0141Samsom