5 januari 2015

Nieuwjaarsreceptie VVLK 2015

Op zondag 4 januari vonden leden en vrienden van VVLK weer de weg naar Sportpark ‘De Duffelt’ om elkaar te treffen tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie. In het clubhuis van de vereniging liep het rond de klok van drieën langzaam vol. De beste wensen werden over en weer doorgegeven en kreten als ‘een sportief jaar’ en ‘gezondheid en geluk’ werden samen met een welgemeende omhelzing uitgewisseld. Rond half vier nam voorzitter Geert Keukens de microfoon over van Theo van Blitz en heette iedereen welkom. In een korte uiteenzetting nam hij het afgelopen seizoen nog even door. Na een korte muziekpauze werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar waren er maar liefst elf. 25 jaar : Remko Zegers. 40 jaar : Michel Wieland, Marco Terwindt en Geert Keukens. 50 jaar:  Henk van Eck, Eef de Beijer, Jan Dercks, Ben Dercks, Piet van Fulpen, Willy Hubbers en Geert van Megen. Alle jubilarissen kwamen één voor één aan bod en werden, samen met hun echtgenotes, door het bestuur in het zonnetje gezet. Voor elk van hen had de voorzitter de historie en een woord van dank paraat. Zelf was voorzitter Geert Keukens ook één van de jubilarissen en tot zijn verrassing nam oud voorzitter en jubilaris Ben Dercks het dankwoord voor zijn rekening nadat hij zelf was geeerd. Helaas was Geert van Megen niet aanwezig en kon ook Henk van Eck om gezondheidsredenen niet aanwezig zijn. Namens hem nam Jan van Eck de felicitaties in ontvangst. Laatste spreker was Dirk Hemink die namens de KNVB erelid Mart Mulder bedankte voor zijn jarenlange inspanningen binnen de vereniging. Al meer dan 62 jaar zet hij zich,  in verschillende functies, ook KNVB-functies, in voor VVLK. Om gezondheidsredenen gaat hij het rustiger aan doen en neemt hij afscheid van zijn functies. Maar niet van de vereniging want VVLK zit voor altijd in zijn hart. En dat was duidelijk merkbaar bij meer leden en vrienden van VVLK het geval. Het werd weer een gezellige, warme middag. Mede door de bezielende muzikale inbreng van Theo van Blitz. Het bestuur van VVLK feliciteert hierbij nogmaals alle jubilarissen. Tekst: Sjarrel Hubbers. zie de foto’s.DSC_8076jubilarissen VVLK (Large)