1 januari 2015

Nieuwjaarsreceptie SVO 2015

In het clubhuis van SVO’68 (Sport Vereniging Ooij) de Kempkes, vond donderdagmiddag (Nieuwjaarsdag) de  traditionele Nieuwjaarsreceptie plaats, welke weer druk bezocht werd. Zo waren carnavalsvereniging De Deurzakkers met Prins Bas en schutterij Eendracht met koningin Margaret Reijnen aanwezig, maar daarbij ook heel veel leden van de diverse afdelingen van SVO. De muzikale omlijsting was in handen van zanger en entertainer Robert Pouwels, die dit weer op een voortreffelijke wijze deed. Tijdens het feest werden 3  (van de 5) leden , t.w. Wijnand van Steen, Wilco Vermeulen en Dave Winkels, gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap. Edward Gerritzen en Jan Engelen waren niet aanwezig en krijgen hun onderscheiding op een later tijdstip. Voorzitter Bart Willems liet het afgelopen jaar de revue passeren en na de huldigingen volgde nog de onthulling van het nieuwe scorebord dat was aangeboden door de “Vrienden van SVO”.   Trainer Bas Hendriks heeft zich weer voor een jaar als trainer aan SVO’68 verbonden. zie de foto’s. (komen nog)DSC_7162 (Large)jubilarissen SVO