1 januari 2015

2e Nieuwjaarsduik op de Waalkade in Nijmegen.

Nieuwjaarsdag om 14.00 uur gaf wethouder Ben van Hees van Nijmegen het startsein voor de tweede Nijmeegse Nieuwjaarsduik op de Waalkade in Nijmegen. Enkele tientallen dappere mensen  waagden het bij een temperatuur van 6 graden Celsius en een watertemperatuur van 2 graden een plons te nemen in het tijdelijke bad dat op de kade was aangelegd. Een paar honderd toeschouwers waren bij dit spektakel aanwezig en voor de deelnemers was het een geruststellende gedacht, dat ook de Reddingsbrigade aanwezig was.  De Nieuwjaarsplons is een samenwerking van Vereniging Ondernemers Waalkade en Watersport Nijmegen. zie de foto’s DSC_6928Nieuwjaarsplons (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.