20 december 2014

Nieuw: Stamppotten in de Ooijse Polderkamer ! (de Sprong)

De “Ontmoeting” in de Polderkamer in dorpshuis de Sprong te Ooij heeft een nieuwe activiteit. Ze gaat op de vrijdagen in de wintermaanden een stamppotje koken. Vindt u het leuk om te helpen, dan mag dit, maar wilt u gezellig aan tafel aanschuiven dan bent u ook welkom. Voor € 3,– per persoon kunt u gezellig mee-eten. Op 9 januari a.s. om half 11 bent u welkom voor de koffie en/of om mee te helpen met het bereiden van de maaltijd. Om 13.30 uur  gaan we aan tafel. U kunt u telefonisch aanmelden bij Helen Toonen (06-16289816) of u inschrijven op de inschrijflijst in de Sprong.  De Polderkamer in dorpshuis de Sprong is bedoeld als “Huiskamer” en deze zal op maandag 5 januari 2015 tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de nieuwe gemeente Groesbeek ( later Berg en Dal) omstreeks 20.30 uur, officieel geopend worden. Daarvoor wordt iedereen van harte uitgenodigd.  Tot ziens bij de “Ontmoeting” in de “Polderkamer” in dorpshuis de Sprong te Ooij,  Prins Bernardstraat 3 in Ooij.DSC_3517 (Large)

E J h fCxwzbunJlZP KuhS U