20 december 2014

Afscheid wethouder Leidy van der Aalst in Ubbergen.

Tijdens een druk bezochte afscheidsbijeenkomst voor genodigden in de aula van de Havo Notre Dame des Anges in Ubbergen werd scheidend wethouder Leidy van der Aalst (wethouder 2002-2015) op zeer lovende wijze toegesproken door een aantal sprekers, die elk op hun beurt de vele activiteiten van de wethouder benoemden. Tijdens de bijeenkomst werd er door een leerling van de Havo piano gespeeld, terwijl daarna drie andere leerlingen een lied (met pianobegeleiding) ten gehore brachten. De Havo zelf is één van de bijzonder gebouwen, welke tijdens het wethouderschap van Leidy van der Aalst gerealiseerd werd. Ze kreeg voor haar inzet een koninklijke onderscheiding en werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. zie de foto’s (komen nog meer)DSC_3068Leidy (Large)