19 december 2014

Bijzondere raadsvergadering met afscheid burgemeester Paul Wilbers.

Donderdagmiddag was in dorpshuis de Sprong te Ooij, de laatste “Bijzondere raadsvergadering” van de gemeente Ubbergen, waarbij afscheid genomen werd van burgemeester Paul Wilbers. Diverse burgemeesters uit de omgeving, alsmede de Commissaris der Koning Clemens Cornielje en andere genodigden waren naar het dorpshuis gekomen om afscheid te nemen van Paul Wilbers, die op 19 januari 2001 in het zelfde dorpshuis was geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Ubbergen. Sprekers tijdens deze bijeenkomst waren de CdK Clemens Cornielje, burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen, raadslid Paul Ekelschot en wethouder Leidy van der Aalst. Als laatste sprak burgemeester Paul Wilbers zelf op zijn eigen komische wijze, dat eindigde met ontroering. Hij kreeg een staande ovatie van de aanwezigen. Paul Wilbers mocht als laatste officiële daad de bijzondere raadsvergadering sluiten met de voorzittershamer. Daarna volgde een afscheidsreceptie in de Foyer van het dorpshuis. zie de foto’s (komen nog meer)DSC_2172Paul Wilbers (Large)