12 december 2014

Kerstconcert K A M E R K O O R M U Z I M A R E.

Turn your eyes to the light.  In  de dagen tussen Kerstmis en de jaarwisseling zingt kamerkoor Muzimare over een kind, geboren in een stal, te midden van de dieren, in een ver en nog steeds onrustig land. Een klein kind, voor velen een teken van vrede en hoop.  Feestelijke kerstmuziek, beschouwing en stille verwondering, muziek over herders en koningen, op bezoek in de stal, over samen steeds weer op zoek gaan naar het licht.  De piano- en orgelbegeleiding zijn in handen van Geert Verhallen. Het geheel staat onder leiding van Sophia Brink. Kamerkoor Muzimare nodigt u van harte uit om dit feest met ons mee te vieren. zaterdag 27 december 2014: 15.00 uur: Protestantse Kerk, Grave; 20.00 uur: Pfarrkirche St. Martin, Zyfflich, gem. Kranenburg (D);     zondag 28 december 2014: 15.00 uur: Corneliusparochie, Beuningen.  De entree is gratis. Uw bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.DSC00110 Muzimare (Large)