8 december 2014

Winterfair op de Speulplek weer voorbij.

De tweede “Winterfair” op de Speulplek in Ooij is weer voorbij. De opening werd verricht m.m.v. de drumfanfare van schutterij Eendracht uit Ooij, samen met de jeugdvendeliers, waarna wethouder Ria Barber het woord kreeg en de officiële opening van zowel de fair als het nieuwe hondenlosloopveld (hondenspeulplek) verrichte. Daarna volgden diverse demonstraties, o.a. van de hondensporten. Ook kon er een ritje met Paard en Wagen van de Kasteelschehof gemaakt worden. Er was een proeverij, er kon geschoten worden in de stand van schutterij Eendracht, schapenhouder Wilbert Verriet stond er met zijn schapen, konijnen en een 10 dagen oud kalfje en er waren diverse kramen met uiteenlopende waren. En daarbij was er tijdens de gehele fair live muziek en kon men genieten van de hapjes van meester kok Roberto. Helaas begon het in de loop van de middag te regenen. zie de foto’s. DSC_2688winterfair (Large)