8 december 2014

3e “Spijker met Koppen” van de Gelderlander.

Geert Willems en Roeland Segeren van dagblad De Gelderlander hebben maandagavond voor de derde keer in Hotel-restaurant ‘t Spijker in Beek de presentatie van “Spijker met Koppen” gepresenteerd. Gasten waren deze keer scheidend raadslid (ook oud-wethouder) Paul Ekelschot van de gemeente Ubbergen en  Peter Wassink, (scheidend)wethouder van Millingen aan de Rijn.  Columnist Bas van der Hoeven had voor beiden weer een passende column gemaakt. Gerard de Boer en Thed Maas brachten op hun beurt weer een passend lied voor de beide gasten ten gehore. Het interview met Paul Ekelschot verschijnt donderdag in de Gelderlander en dat met Peter Wassink de maandag daaropvolgend. Ook die maandagavond is er weer een Spijker met Koppen in hotel ’t Spijker. zie de foto’s DSC_3470Peter Wassink. DSC_3436Paul Ekelschot