1 december 2014

Winterfair op De Speulplek in Ooij.

Op 7 december van 12.00 tot 16.00 uur vindt op De Speulplek in Ooij de tweede Winterfair plaats. Het belooft een sfeervolle markt te worden met een grote diversiteit aan kramen, activiteiten, hapjes en drankjes en live-muziek. Om 12.00 uur wordt de markt geopend onder tromgeroffel van de drumfanfare en een hulde van de vendeliers van Schutterij Eendracht. Daarna staan de standhouders klaar met voor elk wat wils op het gebied van decoraties, cadeaus, kleding, accessoires en verzorging. In de proeverij kan genoten worden van streekproducten als lamsvlees, geitenkaas en honing. De hele middag kan men mee met paard en wagen van Stalhouderij Kasteelsche Hof voor een rit over het terrein. Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten als knutselen, dieren aaien in de ministal van Schapenhouderij Verriet en er is een heuse schiettent met mooie prijzen. De muziek is in handen van een live muzikant die met zijn klanken iedereen in vervoering zal brengen. Speciale aandacht is er deze middag ook voor de feestelijke opening van de ‘hondenspeulplek’. Om 12.30 uur wordt deze fraai omheinde hondenlosloopplaats in gebruik genomen en volgt er een demonstratie flyball. Voor alle kinderen en honden is er een leuk presentje. Kortom, op 7 december is iedereen, van jong tot oud, van hondenbaasje tot koopjesjager, van fijnproever tot sfeerproever, van harte welkom op De Speulplek Winterfair aan de Rietlanden in Ooij (route staat in het dorp aangegeven).flyer winterfair 2014 liggend