24 november 2014

Afscheid van het Remigius Koor in Leuth

Na bijna 50 jaar actief te zijn geweest in de kerk van de H.Remigius te Leuth houdt het Remigiuskoor op te bestaan. De parochiekerk van de H. Remigius wordt met ingang van 1 januari 2015 gesloten. Op zaterdag 22 november heeft het koor voor de laatste keer de H. Mis opgeluisterd met gezang en muziek. Na deze viering werd namens het parochiebestuur aan alle leden van het koor een bij de Sinterklaastijd passend presentje uitgereikt. En bood het familiekoor Les Alouettes aan alle leden een witte roos aan. Daarna hebben de leden van het koor met hun partner nog één keer het Caeciliafeest gevierd in de Rosmolen. Tijdens het feest werden de dirigente Hanneke van der Grinten en organist Rob Rutten nog eens extra bedankt.   Zie de foto’s van Herman Leensen.DSC_1905 koor Leuth (Large)

gfKhSf E hPMDdLMLHmGZ l