22 november 2014

Thé Cornelese (Millingen ad Rijn) overleden.

Ons bereikte het droevige bericht dat Theo Cornelese uit Millingen aan de Rijn is overleden . Hij had jarenlang,  samen met zijn vrouw Mientje,  een fotozaak in Millingen aan de Rijn, welke later werd overgenomen door Jan en Els van Wijk. Op latere leeftijd ging hij samen met zijn vrouw wonen in het Gasthuis St. Jan de Deo. Mientje overleed op 27-12-2002. Daarna had Theo nog mooie jaren in het Gasthuis. Op 13 mei 2007 vierde hij zijn 85-jarige verjaardag nog met heel veel familie in De Kastanje in Millingen. Ook de jaren daarna maakte Theo er elk jaar als hij jarig was weer een feestje van , maar dan in de ontmoetingsruimte van het Gasthuis. Afgelopen woensdag, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, zagen we hem nog op het stembureau in het Gasthuis, waar Arie Storm van WFM nog een interview met hem had over de plaatselijke politiek, waarbij Theo zijn mening niet onder stoelen of banken stak. Theo werd 92 jaar. De uitvaart van Theo Cornelese is woensdag 26 november om 10.30 uur in de Millingse kerk.The Cornelese (2) (Small)adv