18 november 2014

Gelderlander verkiezingsdebat in het Beekse Kulturhus.

De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in de fusiegemeente van Millingen, Ubbergen en Groesbeek werd maandag 17 november afgesloten met een groot verkiezingsdebat van De Gelderlander in het Kulturhus te Beek. 2 dagen voor de verkiezingen waren alle lijsttrekkers van de 11 deelnemende partijen present om hun eigen partij te promoten en duidelijk te maken waarom de inwoners op hun partij zouden moeten stemmen (in 1 minuut) en om in groepen van 3 0f 4 in debat te gaan over een aantal door de Gelderlander aangedragen stellingen.   Zo werd onder meer gesproken over afsluiting van de polderdijken, werken voor je uitkering, verdere herindeling in de regio Nijmegen en de (vermeende) tegenstelling tussen lokale en landelijke partijen. Daarbij bleek, dat er toch heel verschillende meningen waren of bepaalde stellingen, maar ook stellingen, waarbij nagenoeg een ieder dezelfde mening had. Het debat werd geleid door Geert Willems , die werd bijgestaan door Roeland Segeren. De avond werd afgesloten met een buut van “Dik de Unmundige”. zie de foto’s.DSC_0613verkiezingsdebat (Large)