5 november 2014

De “Ontmoeting ” in de “Polderkamer”” in de Sprong van start

Vandaag (woensdag 5 november) is de “Ontmoeting” (de nieuwe naam voor de dagbesteding) in de “Polderkamer”in dorpshuis De Sprong te Ooij van start gegaan. Kalorama en de gemeente Ubbergen hebben de handen ineen geslagen om samen tot een nieuwe vorm van dagbesteding te komen.  Het is bedoeld voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het zinvoller en actiever invullen van hun dag. Daarvoor is de Polderkamer gezellig ingericht. Zo zijn de stoelen geschonken door NXP uit Nijmegen, door tussenkomst van Patrick van Rossum. De opkomst was de eerste dag al behoorlijk en dat belooft wat voor de toekomst.  De Ontmoeting in Ooij is op  woensdag en vrijdag van 10.30 uur tot 14.00 uur.DSC_2919ontmoeting (Large)DSC_2922ontmoeting (Large)