4 november 2014

Klassenfoto’s scholen in Leuth gezocht.

Onlangs is het “archief” van de basisschool ’t Bijenveld, de Reuzensprong en de St. Jozefschool gedigitaliseerd. Helaas ontbreken daar de meeste klassenfoto’s van die scholen en van de school, voor de St. Jozefschool. Het zou fijn zijn als die foto’s ook weer toegevoegd kunnen worden aan dit bestand. Daarom een verzoek. Heb je nog klassenfoto’s van één van deze scholen, laat het dan even weten. Je kunt ze mailen naar foto@henkbaron.nl . Of bellen naar 06-24701354 als ze zelf niet gescand kunnen worden. Een van de klassen heeft op 8 november een reünie. Van deze klas zijn onderstaande foto’s.reunie1 reunie4

One Response to Klassenfoto’s scholen in Leuth gezocht.

  • Hallo Henk, Deze foto’s komen me bekend voor! De zwart-wit foto is gemaakt door mijn broer, de school met alle kinderen van de Bijenkorf, (hier sta ik ook nog op) en een foto van alle kinderen met de oude St.Jozefschool.En ik heb nog wel meer foto,s, ik zoek ze voor je op, groetjes Dorothy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.