4 november 2014

Feestelijke activiteiten in het Beekse Kulturhus.

Zaterdag 22 november is de familiedag van het weekendfeest in Kulturhus Beek-Ubbergen.  Dan presenteert het Kulturhus zich van 12:00 tot 18:00 uur en ze krijgen hoog bezoek, want Kikker komt langs! Bekend van zijn avonturen in de kinderboeken. Je mag gratis op de foto met kikker  en deze foto is later op te halen in de bieb die je kan vinden in het Kulturhus. Het hele weekend is het overigens feest, omdat het Kulturhus graag aan alle mensen in Beek-Ubbergen en omgeving wil laten zien wat er allemaal te doen is in het Kulturhus. Ook willen ze meer leuke evenementen gaan organiseren en zij zien dit feest als een eerste aftrap hierin. Ze willen zich gaan richten op een zo’n breed mogelijke groep. Vandaar dat het feest uit meerdere onderdelen bestaat: Zo is er op vrijdagmiddag een film matinee. En op vrijdagavond een muziekavond . Zaterdagmorgen is er een ontbijtsessie en op zaterdagmiddag de familiedag. zie het hele programma bij Lees verder.DSC_2253kulturhus (Large)

Programma:

21 november: een film matinee vanaf 14:00 uur met oude beelden van Beek Ubbergen. Dit zijn andere beelden dan een aantal weken geleden in de Spijker.

vanaf 21:00 uur een live band met eigen muziek en covers.

22 november: 9:00 uur buurtontbijt, toegankelijk voor iedereen. vanaf 12:00 uur een familiedag met muziek, workshops, knutselen, springkussens etc.