4 november 2014

De “Ontmoeting ” in de buurtkamer te Beek van start

Vandaag (maandag 3 november) is de “Ontmoeting” (de nieuwe naam voor de dagbesteding) in de buurtkamer van het Kulturhus te Beek van start gegaan. Kalorama en de gemeente Ubbergen hebben de handen ineen geslagen om samen tot een nieuwe vorm van dagbesteding te komen.  Het is bedoeld voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het zinvoller en actiever invullen van hun dag. Daarvoor is de buurtkamer gezellig ingericht.   In de ochtend gingen een aantal deelnemers gezamenlijk aan de slag om een gezonde lunch te bereiden en er werd gestart met het maken van gehakt. De Ontmoeting in Beek is op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. In Ooij is de Ontmoeting op woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en dan in de Polderkamer in het dorpshuis De Sprong. zie de foto’s.DSC_2271 ontmoeting (Large)