2 november 2014

Prinses Manon bij de Polderschuupers in Kekerdom.

DSC_1875prinses Manon (Large)In Kekerdom is zaterdagavond Manon Hurkmans gepresenteerd als de nieuwe carnavalsprinses van CV De Polderschuupers. Ter wijl in de rest van Nederland nog even gewacht wordt tot de elfde van de elfde nam men in Kekerdom al het voortouw en hield men zaterdagavond een pronkzitting in gebouw Una, waarbij ook de andere carnavalsverenigingen uit het Hoog en het Laag bij aanwezig waren. Daar werd afscheid genomen van Prins Henk Kummeling (Henk d’n Tetter) en werd zijn page Manon dezelfde avond de nieuwe prinses. De 23 jarige Manon is daarmee de jongste carnavalsprinses geworden. Zij gaat het komende carnavalsseizoen als “Manon de geknipte” door het leven. Haar pages zijn Claudia en Maud. Manon is werkzaam in de zorg. Joke van Heumen werd verkozen tot lid van verdienste van de Polderschuupers. Zij heeft vooral met naald en draad erg veel betekend voor de Polderschuupers. Na de installatie van prinses Manon d’n Erste trad de Ooijse dansgroep de “Blue Bells” van CV de Deurzakkers op KNAgalm uit Beek van CV de Cavalieren verleenden hun muzikale medewerking. zie de foto’s.