30 oktober 2014

Presentatie “Voetbal Thriller” Leen Looijen

Woensdagavond was de presentatie van het boek van oud-voetbaltrainer Leen Looijen “Het geheim van de Voetbalmoeders” in Hotel-restaurant ’t Spijker in Beek. Het verhaal gaat over een 12-jarig voetbaltalentje van BVC, begeerd door profclubs, welke vermist wordt.  Het verhaal speelt zich af in Beek en de Ooijpolder.  Dat is niet toevallig want achter de schrijversnaam Peter Lane, houdt zich onder meer voetbaltrainer Leen Looijen uit Berg en Dal schuil. Hij bedacht het scenario en Peter de Jonge, oud- hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, maakte er een roman van. De voetbalthriller welke onlangs is verschenen bij de uitgeverij van Voetbal International, is inmiddels al aan haar tweede druk toe. De presentatie in ’t Spijker werd verzorgd door Herman Poos, oud communicatiedirecteur van de KNVB. Het boek is o.a. te koop bij de Postkoets/Primera in Beek.DSC_0827 Leen Looijen (Large) zie de foto’s

 

One Response to Presentatie “Voetbal Thriller” Leen Looijen

  • Liep afgelopen week pas tegen ” Het geheim van voetbalmoeders” aan in de bibliotheek.
    Met veel plezier gelezen, complimenten van een oud-amateurvoetballer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.