30 oktober 2014

Eerste discussiemiddag politieke partijen MUG-gemeenten

In het kader van de herindeling vinden op 19 november gemeenteraadsverkiezingen plaats in de MUG-gemeenten Millingen aan de Rijn , Ubbergen en Groesbeek. De gezamenlijke Seniorenraden van deze gemeenten organiseren om die reden een 3-tal bijeenkomsten met alle politieke partijen in deze gemeenten. Vanmiddag was de eerste in het dorpshuis De Sprong te Ooij.  De opkomst was behoorlijk groot.  Nadat de partijen ieder een korte inleiding over de voor hun meest belangrijke zaken uit hun programma hadden gegeven konden er door de aanwezigen in de pauze schriftelijke vragen worden geformuleerd. Die vragen werden na de pauze door de aanwezige leden van de betreffende politieke partijen beantwoord. En als laatste konden ze vertellen, waarom de mensen juist het beste op hun partij konden stemmen.  zie de foto’s DSC_0933 politiek (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.