28 oktober 2014

BSO Opweg weer terug in basisschool Opweg.

 

De oudste kinderen van buitenschoolse opvang (bso) Op Weg worden sinds maandag 27 oktober niet meer na school opgevangen bij de locatie aan de Rietlanden, maar zitten nu weer ibn hun eigen vertrouwde omgeving in het gebouw van basisschool Opweg. Ze hebben hun intrek genomen in de ruimte boven het kinderdagverblijf (kdv) in de school. Daar was eerst eéén van de klassen van de school in gevestigd, maar deze ruimte was onlangs vrij gekomen. De leiding van de BSO (Kion) is zeer verheugd dat ze als kindercentrum nu allemaal bij elkaar zitten, dus bso, peutergroep (pgr) en kdv en dat ze de verbinding met school hebben. Eén mooie centrale plek voor de kinderen van 0 tot 13 jaar in Ooij!  Maandag 27 oktober om 15.15 was de start van de bso in de nieuwe ruimte en was er gelegenheid voor ouders en kinderen van de bso en de medewerkers van basisschool Op Weg om even een kijkje te komen nemen. zie de foto’sDSC_0595 BSO (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.