25 oktober 2014

Presentatie nieuwe bundel Bas van der Hoeven

‘Droompijn’, zo heet de nieuwe bundel van Gelderlander-columnist Bas van der Hoeven uit Millingen aan de Rijn. Hierin staan zijn beste columns die tussen september 2011 en nu in de Gelderlander verschenen, de meeste onder het kopje ‘Single’. In 2009 verscheen zijn eerste bundel met als titel ‘Eerste streken’. Bij iedere column in de nieuwe bundel maakte karikaturist Martin van Gelder een passende tekening.  Vrijdagmiddag presenteerde Bas van der Hoeven, onder grote belangstelling,  deze nieuwe bundel in het Wilderniscafé “De Waard van Kekerdom” in Kekerdom. Daar waren ook diverse sprekers, waaronder zijn collega-journalist en columnist Thed Maas en oud-collega Hans Jacobs. De beide zoons van Bas verrasten hem met een speciaal voor hem geschreven lied. De presentatie werd geleid door Leo Preusting.  Het boek, dat zeker de moeite waard is om te lezen, kost € 12,50 en is o.a. te koop via de Gelderlander. zie de foto’s.DSC_9274 Droompijn (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.