19 oktober 2014

Concert Vox Virorum met Orpheus uit Druten in Leuth.

Zondagmiddag hield het Leuths Mannenkoor Vox Virorum haar jaarlijkse zanguitvoering in de bijna geheel gevulde H. Remigiuskerk te Leuth.  Dit deed ze samen met het “gastkoor” de Koninklijke  Gemengde Zangvereniging Orpheus uit Druten. Beide koren staan onder leiding van Maarten-Jan Dongelmans terwijl Jelle Hoksbergen de begeleiding op de piano verzorgde. Beide koren sloten gezamenlijk af ( ongeveer 130 man)  met het “Slavenkoor uit Nabucco”.  Tijdens het concert werd aan de voorzitter van Vox Virorum , Wim van Schoonhoven, de oorkonde uitgereikt van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond, voor zijn bewezen diensten aan het Nederlandse Mannenkoorzang gedurende meer dan 25 jaar. zie de foto’s.DSC_8233Vox Virorum en Orpheus (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.