14 oktober 2014

Lancering vernieuwde Kabouterroute in Beek.

Al 10 jaar heeft men in Beek-Ubbergen  de “Kabouterroute” waar inmiddels heel veel kinderen, samen met ouders en/of grootouders van hebben genoten. Maar het werd tijd voor wat aanpassingen en daarom werd dinsdagmorgen 14 oktober de vernieuwde kabouterroute gelanceerd in Hotel-restaurant ’t Spijker, het begin van de Kabouterroute. Daar werd het openingswoord gedaan door Hanneline Oosting Adriaansen van RBT KAN en burgemeester Paul Wilbers van de gemeente Ubbergen. Burgemeester Paul Wilbers onthulde samen met Mara, Mick, Loup en Isa van basisschool ’t Bijenveld uit Leuth een nieuwe kabouter, die de kabouterpaspoorten draagt. Daarna gingen alle peuters van ’t Bijenveld, samen met hun begeleiders, waaronder een medewerker van het Geldersch Landschap en Kasteelen, op weg om een deel van de vernieuwde Kabouterroute te lopen. De kabouterroute is het resultaat van een enthousiaste samenwerking van het Toeristisch Platform Ubbergen, het Geldersch Landschap en Kasteelen,  Hotel-restaurant ’t Spijker en het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen. zie de foto’s.DSC_7187kabouters (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.