14 oktober 2014

BAVARIA Oktoberfest Dorpshuis De Sprong 18 oktober.

BAVARIA Oktoberfest Dorpshuis De Sprong !!  Dit jaar zetten we alles op z`n kop!!  De 4e editie van het Bavaria Oktoberfest in De Sprong belooft een geweldig feest te worden!!  Dit jaar is er gekozen voor een geheel nieuwe opzet. De muziek zal geheel in “Oktoberfeststijl” verzorgd worden door huis DJ BOUNCY en er komen gastoptreden van Dweilorkest Fantatteme. Speciaal Act deze editie van het Oktoberfest komt Der Lustige Lud op verzoek naar de Sprong !!   Dresscode verplicht? NEE !!……. maar: Uiteraard draagt het dragen van de traditionele Münchener klederdracht bij aan de sfeer van deze derde editie van het Oktoberfest in Dorpshuis De Sprong. De bekende ‘Lederhose’ voor de heren en de ‘Dirndl’ voor dames is de traditionele dresscode voor een Oktoberfest! Deze zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, omdat de organisatie er alles aan doet om de typische Oktoberfest-sfeer te benaderen belonen wij de meest origineel verklede vrouw en man van Oktoberfest 2014 met een mooie prijs.  Wilt u onder het genot van een pul bier genieten van culinaire Bayerische hoogstandjes, zoals Bockwurst of Reibekuchen dan kunt u terecht in onze Stube! Speciaal voor deze avond hebben we het orginele broodje Bratwurst rechtstreeks van onze Duitse “ Schlager/Metzger”.  Voor deze gezellige avond betaalt U een entreeprijs van slechts € 5,00.  Wij hopen u op zaterdag 18 Oktober aanstaande te mogen begroeten in De Sprong te Ooij vanaf 20:00 uur!Oktoberfest 2014 (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.