1 oktober 2014

Brief over de N325 (Nijmegen- Beek–grens Wyler)

Op Facebook is een actie gestart  voor een veiliger inrichting van de N325, dat is de weg van Nijmegen, via Beek naar de Duitse grens bij Wyler en het verzoek was om dat bericht te delen. Beste allemaal, de brief naar de Provincie Gelderland is klaar om verstuurd te worden (voor 1 oktober 2014). Met grote dank aan Barbara Kurstjens, Johan Faber en Henk-Jan Kooij! We hebben een avond gebrainstormd welke punten ons het meeste dwars zaten en waarvan we het idee hadden dat er niets mee is gebeurd. Vervolgens hebben we nagedacht wat mogelijke oplossingen zouden kunnen zijn. Uiteraard zijn er nog meer punten te bedenken maar dat kan wellicht in een volgende brief. Mocht je onze brief onderschrijven laat dat dan weten dan plaatsen we je naam onderaan de brief als een van de bewoners. Met vriendelijke groet Hellen Dankers

Reactie N325 Nijmegen def.docx · versie 1

Document

Downloaden
Nu is het verzoek om zoveel mogelijk ondertekeningen via Facebook.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.