26 september 2014

Boeken- en platenbeurs in de Vriendenkring te Leuth.

Carnavalsvereniging De Sokkenummers  gaat ook dit jaar U de winter door helpen!!! In navolging van vorig jaar gaan we ook dit jaar een boekenbeurs organiseren en wel op zondag 28 september. De beurs zal plaats vinden in de Vriendenkring te Leuth, Steenheuvelsestraat 39. De entree is gratis en u kunt er terecht van 11.00 uur tot 15.00 uur. Op deze beurs kunt u uw slag slaan door het boek te zoeken dat u allang wilde kopen maar steeds te duur vond.  Er zullen hoofdzakelijk tweedehandsboeken zijn, maar we gaan ook proberen om een aantal nieuwe boeken ter verkoop aan te bieden. Het assortiment zal groot zijn, van stripverhaal tot naslagwerk van o.a het Koninklijke huis, oorlogen, bloemen en het geloof. Ook populaire schrijvers zullen vertegenwoordigd zijn. Kortom voor ieder wat wils. Naast de boeken hebben we dit jaar ook een hoek in gericht met oude “lp’s”. U weet nog wel, langspeelplaten voor op de pick-up. Misschien zit er de plaat van weleer er bij. De opbrengst van deze beurs zal ten goede komen aan de jeugdcommissie van de Sokkenummers, die daar van activiteiten kan organiseren voor de Leuthse jeugd met carnaval.  Voor vragen; het mailadres is: info@sokkenummers.nl . U kunt ook bellen en wel op de nummers: 024-6631471 of 024-6632814.