23 september 2014

Succesvolle start Keepersscholen.nl regio Gelderland in Beek.

Zondag 21 september is de club onafhankelijke keepersschool” keepersscholen.nl regio Gelderland” weer van start gegaan. Het deelnemersaantal van 29 is weer boven verwachting. De trainingen staan onder leiding van hoofdtrainer Roy Verstege en 5 andere trainers uit de regio. Alle deelnemers hebben voor de eerste training een mooi kledingpakket gekregen, hierdoor zien alle deelnemers er hetzelfde uit en dat geeft een mooie uitstraling. Na het uitreiken van de pakketten zijn de keepers met veel enthousiasme gestart met de eerste training. Iedere training wordt 1 specifiek keepersonderdeel behandeld. Wat opvalt zijn de vrolijke gezichten van de deelnemers. Ook hebben de keepers een mooie werkmap gekregen waar ze alle trainingen uitgewerkt in kunnen stoppen, de keepers krijgen ook iedere week specifieke keepersinformatie voor in de map. Iedere keeper krijgt een opdracht mee om thuis te maken, dit huiswerk wordt tot nu toe trouw gemaakt. Keepers die interesse hebben mogen een gratis proeftraining volgen. Als je daar zin in hebt meld je dan aan bij schoolhouder Roy Verstege 024-3483199 of via de mail royinge@upcmail.nl.

DSC_9694 keepersschool (Large)