12 september 2014

A.s weekend kermis en schuttersfeesten in Ooij.

Vanaf zaterdag is het weer kermis in Ooij. Schutterij Eendracht houdt dit weekend en de maandag en dinsdag daaropvolgend haar jaarlijkse schuttersfeesten i.s.m. met horecabedrijf de Vink. In de tent op het Reiner van Ooiplein kunnen weer genieten van de muziek van Summerland, terwijl op zaterdag de avond in het teken staat van “Back to the 90’s met D.J Mental Theo.  Op zondag is er de troonoverdracht waarbij Wim Heinen het koningschap overdraagt aan Margret Reijnen. Op maandag  treedt de Oud-voetballer Andy op, waarbij tevens opnamen zullen worden gemaakt voor zijn nieuwe videoclip. Dinsdagmiddag begint om 13.30 uur de kindermiddag gevolgd door de normale “festiviteiten” in de danssalon, waarbij ook de ouderen expliciet worden uitgenodigd. Helaas is de entree van het dorp voor dorpshuis de Sprong, na de verbreding van het trottoir bij de bushalte en de aanpassing aan de overkant bij de bushalte nog niet geheel klaar.  Dat blijft zo liggen tot na de kermis. Daarna zal het gehele wegdek tot aan boven bij de Kerkdijk herstraat worden.DSC_6838 (Large)