1 september 2014

Sint Hubertusweg in Ooij afgesloten.

Maandag 1 september is de eerste dag van waarschijnlijk twee weken, dat de St. Hubertusweg in Ooij is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid middels borden. Dat houdt wel in, dat er een behoorlijk aantal kilometers moet worden omgereden via Leuth of via de dijk. De bussen kunnen er normaal langs en via een Slalom beweging passeren zij de afsluitingshekken en borden. Overigens was op deze eerste maandag alleen nog maar de ene berm “afgeschraapt” en was de weg nog geheel vrij. DSC_3409 (Large)Vanavond werden er al bekeuringen uitgedeeld.DSC_3412 St. Hubertusweg (Large)

One Response to Sint Hubertusweg in Ooij afgesloten.

  • Welk gemeentelijk ‘brein’ heeft bedacht om deze werkzaamheden nu te starten. Iedereen moet weer werken en belangrijker nog; de kinderen fietsen weer naar school. Nu komt dus alles samen op een dijk, waar werkzaamheden plaatsvinden!!!
    Briljant. Het zal wel dezelfde denktank zijn, die bushalte ‘de Sprong’ bedacht heeft.
    Mischa Janssen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.