29 augustus 2014

De Bibliotheek Leuth vanaf 1 september in multifunctionele accommodatie

De Bibliotheek Leuth verhuist meteen na de zomervakantie (1 september) naar de nieuwe multifunctionele accommodatie. Zoals bekend is de tweede fase van dit gebouw bijna klaar en is de bibliotheek volop bezig  om er een mooie bibliotheek voor Leuth in te richten. De bibliotheek zit dan vlak bij basisschool ’t Bijenveld, zodat de kinderen meteen kunnen profiteren van de grote collectie kinderboeken en de aanwezige pc’s.  Iedereen kan in de bibliotheek terecht tijdens de normale openingstijden van de  multifunctionele accommodatie. Lenen en inleveren kan heel eenvoudig met de aanwezige apparatuur. Op maandag van 14.30 – 16.30 uur en woensdag van 14.00 – 16.00 uur zijn er medewerkers van de bibliotheek aanwezig, om te helpen. De tijdelijke bibliotheek in de pastorie gaat na de zomer niet meer open.  De openingstijden vindt u ook op http://www.obgz.nl/openingstijdenDSC_1877 MFA Leuth (Large)