26 augustus 2014

Expositie beeldhouwvereniging Pietra 2014

Pietra

In het laatste weekend van augustus ( 30 en 31 aug.)is er weer een beeldenexpositie in het  Persingens Kerkje van de amateurbeeldhouwvereniging PIETRA.  Zo’n 20 leden exposeren een drietal beelden, zodat de witte kerkruimte weer vol zal staan met beelden. Een prachtig gezicht.  Vanzelfsprekend een grote verscheidenheid in thema en vormgeving, zodat een ieder een beeld kan tegenkomen dat hem/haar aanspreekt.   Ze hopen op mooi weer en veel enthousiaste bezoekers.    Intussen loopt er ook nog een expositie van  beelden van Twan Elissen  in de prot. kerk in Groesbeek samen met schilderijen van Andrea Ruijters.Die expositie is alleen op zondagmiddag open van 14.00 uur tot 16.30 uur. Deze tentoonstelling loopt t/m zondag 28 september a.s.