20 augustus 2014

Jeugddriedaagse Ooij organiseert helikoptervluchten.

Het had een groot feest voor de Ooij moeten worden, de helikoptervluchten van HeliFlight tijdens de Jeugd3daagse in Ooij, maar ze moesten uitwijken naar Groesbeek. Ubbergens burgemeester Paul Wilbers had zich er hoogst persoonlijk voor ingespannen om de vluchten vanuit Ooij niet door te laten gaan, omdat hij van mening was, dat dat i.v.m. het milieu niet kon. Kennelijk dacht men daar in Groesbeek heel anders over want net op tijd kreeg men in Groesbeek wel toestemming om daar op te stijgen en te landen in een weiland aan de  Wylerbaan. En het werd een geweldige ervaring voor veel Ooijse mensen en andere belangstellenden. Ze moesten er alleen een eind voor rijden en dat was natuurlijk ook weer niet goed voor het milieu. De meeste mensen hebben toch nog een glimp van Ooij kunnen opvangen, want natuurlijk was de route meestal richting Ooij. Maar dat was helaas erg kort. In ieder geval was de organisatie niet blij met deze weigering van de gemeente Ubbergen. zie dDSC_9105 heli (Large)e foto’s.

De sponsoren waren:
PCI
ACER
FRED VERRIET
LUKASSEN PRODUKTIES
BGH ACCOUNTANTS & ADVISEURS

8 Responses to Jeugddriedaagse Ooij organiseert helikoptervluchten.

 • Ik vind het vrij extravagant, die helikoptervluchten. Onnodige geluidsoverlast voor mij persoonlijk in ieder geval. Ik ben als kind nooit mee geweest met een helikoptervlucht en ben daar niet slechter van geworden volgens mij.
  Zouden die kinderen van nu straks niet ook last krijgen van die milieuvervuiling?

  • Extravagant (trouwens moeilijk woord en geen ooijs) of niet ben ik toch trots op mensen die zoiets mogelijk maken en die steeds weer met nieuwe ideeën komen.Het is goed van de organisatie dat ze door gezet hebben en vele mensen een mooi avontuur bezorgt hebben.

 • Dan zal het Jochem zeker verbazen dat er zoveel ouderen van deze kans gebruik gemaakt hebben.
  En zij hebben zeker genoten!

 • zeker genoten maar in plaats van 6 minuten boven ooij werden het er 4 boven groesbeek. wilberts bedankt

 • Ik ben bijna 60 jaar en heb samen met mijn dochter en haar vriend ontzettend genoten van de helikoptervlucht. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Dus organisatie (ik denk dat ik namens heel veel deelnemers spreek) heel erg bedankt!!!!

 • Die jochem heeft denk ik een paar steken over geslagen…… druif….
  Geluidsoverlast tsssss gaat heen….. slecht voor het milieu….. man wat is tegenwoordig niet slecht…..
  Jammer dat onze burgemeester nog ff roet in het eten gooide…. mensen die een kaartje gekocht hebben voor een vlucht over ons mooie dorp… kregen Beek of Groesbeek te zien…. nou dan heb je schik…. dat is gewoon super jammer.
  Trots ben ik op de mensen die zoiets maar weer verzinnen en organiseren. ….. Top…

 • Vuurtje stoken in Beek is wel milieubewust?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.