20 augustus 2014

Jeugddriedaagse Ooij organiseert helikoptervluchten.

Het had een groot feest voor de Ooij moeten worden, de helikoptervluchten van HeliFlight tijdens de Jeugd3daagse in Ooij, maar ze moesten uitwijken naar Groesbeek. Ubbergens burgemeester Paul Wilbers had zich er hoogst persoonlijk voor ingespannen om de vluchten vanuit Ooij niet door te laten gaan, omdat hij van mening was, dat dat i.v.m. het milieu niet kon. Kennelijk dacht men daar in Groesbeek heel anders over want net op tijd kreeg men in Groesbeek wel toestemming om daar op te stijgen en te landen in een weiland aan de  Wylerbaan. En het werd een geweldige ervaring voor veel Ooijse mensen en andere belangstellenden. Ze moesten er alleen een eind voor rijden en dat was natuurlijk ook weer niet goed voor het milieu. De meeste mensen hebben toch nog een glimp van Ooij kunnen opvangen, want natuurlijk was de route meestal richting Ooij. Maar dat was helaas erg kort. In ieder geval was de organisatie niet blij met deze weigering van de gemeente Ubbergen. zie dDSC_9105 heli (Large)e foto’s.

De sponsoren waren:
PCI
ACER
FRED VERRIET
LUKASSEN PRODUKTIES
BGH ACCOUNTANTS & ADVISEURS