15 augustus 2014

Concert Ricciotti ensemble en Ellen ten Damme bij Oortjeshekken.

Donderdagavond vond bij Oortjeshekken in Ooij een concert plaats van het Ricciotti ensemble  samen met Ellen te Damme. Ongeveer 800 mensen waren getuige van dit prachtige concert dat onderdeel uitmaakt  van de zogeheten Ricciotti  Roarin Berlin Tour. In deze show staat het begin van de 20e Eeuw centraal. Hierin was Berlijn de mondaine, culturele hoofdstad van Europa.  Het Ricciotti Ensemble ( zij hebben al diverse keren bij Oortjeshekken opgetreden) bestaat uit 41 musici, waarvan 45 % conservatoriumstudent is en 35 % amateur. Het vond plaats in een vrachtauto van de fa. Micodo welke op de dijk geplaatst was. Het publiek kon toekijken vanaf het terrein van Oortjeshekken, waar nagenoeg alle plaatsen bezet waren. Ondanks enkele pittige regenbuien (voor poncho’s was gezorgd) bleef het publiek de muzikanten trouw. zie de foto’s (meer foto’s volgen)DSC_6153Richiott-1 (Large)