14 augustus 2014

Fancy Fair Vijverhof

Zaterdag 20 september 2014 is er van 10.00 uur tot 16.00 uur op het terrein van de Vijverhof een gezellige Fancy Fair. Zowel de ZZG Zorggroep, restaurant “De Héérlijkheid”, Oosterpoort en de BAV (Bewonersvereniging Appartementencomplex Vijverhof) zullen een actieve bijdrage leveren om deze dag tot een succes te maken. Wij organiseren deze Fancy Fair voor zowel de bewoners op het terrein van de Vijverhof, als voor u. Op deze manier kunt u kennis maken met de prachtige ligging van het terrein en de  mogelijkheden die hier geboden worden op creatief en recreatief gebied. Er worden op deze dag diverse activiteiten aangeboden waaronder: Spelletjes voor jong en oud.
Een markt waarop kunst/ambacht en curiosa aangeboden worden. De mogelijkheid om in workshops kennis te maken met teken- en schildercursussen, T’ai Chi, bewegen voor jong en oud, deelname aan jeu de boules. Tevens zal op deze feestelijke dag het dierenpark worden heropend. Een culinaire omlijsting waarbij ons restaurant “De Héérlijkheid” een smaakvol aanbod van hapjes en drankjes zal verzorgen. Iedereen is van harte welkom om te delen in de gezelligheid en de prettige sfeer van deze dag. Tot zaterdag 20 september Kwakkenbergweg 150, 6571 GA Berg en Dal, www.deheerlijkheid.nu, restaurantdeheerlijkheid@zzgzorggroep.nlfancyfair (Large)