13 augustus 2014

Werkzaamheden aan de St. Hubertusweg te Ooij.

In december 2012 zijn er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de St. Hubertusweg te Ooij. Er is destijds een nieuwe tijdelijke deklaag aangebracht. In de periode van 1 september tm 14 september 2014 zullen de definitieve deklaag en markering worden aangebracht. De nieuwe deklaag zal bestaan uit geluidsreducerend asfalt. De reeds bestaande plateaus worden herstraat. Dit zal gebeuren in de periode van 18 augustus tot 14 september. Gedurende de werkzaamheden zal er ernstige verkeershinder optreden en zal er een omleidingsroute worden ingesteld. De lijndienst rijdt de normale dienstregeling, maar zal deels over het fietspad langs de St. Hubertusweg rijden. Er zullen verkeersregelaars worden ingezet.  Er zijn nu al waarschuwingsborden geplaatst. Maar het bord aan de linkerzijde, zoals geplaatst bij het kruisbeeld, zal wel zo niet de bedoeling zijn geweest. 🙂

DSC_5295 (Large) DSC_5741 (Large)
De Erlecomsedam is gedurende de werkzaamheden aan de N840 als omleidingsroute gebruikt. Mede hierdoor is er schade ontstaan aan de bermen, wat onveilige situaties oplevert voor met name fietsers. Na afronding van de werkzaamheden aan de St. Hubertusweg zullen de bermen aan de Erlecomsedam worden gerepareerd. Tevens zullen er op de Erlecomsedam fietssuggestiestroken worden aangebracht om de verkeersveiligheid voor fietsers te verbeteren. Om uw begrip wordt gevraagd. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met dhr. D. van Dalen van de gemeente Ubbergen. Hij is bereikbaar op nummer 024-6849138 of 06-53169692.