11 augustus 2014

Ongeval Nieuwe Rijksweg te Ubbergen

Maandagavond rond 21.15 uur vond een eenzijdig ongeval plaats op de Nieuwe Rijksweg te Ubbergen, waarbij de auto geheel is uitgebrand. De bestuurster van deze auto kwam uit de richting Beek en reed in de richting Nijmegen. Getuigen hadden gezien dat de auto, een Mini) begon te slingeren en rechts in de berm terecht kwam en daar tegen de wildomheining en de struiken/bomen botste. Daarbij vloog de auto in brand. Een van de getuigen heeft vervolgens de bestuurster uit de brandende auto gehaald. Zij is met onbekende verwondingen voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De vrijwillige brandweer van Ubbergen kwam ter plaatse en heeft de auto geblust. Onderzoek aan de hand van sporen wees uit, dat de auto met de rechter wielen in de berm was gekomen, waarna vermoedelijk een stuurcorrectie heeft plaatsgevonden, waarna de auto opnieuw in de berm is terecht gekomen met dit als resultaat. zie de foto’s. DSC_5236 autobrand (Large)