6 augustus 2014

“ DOUBLE TROUBLE “

‘’Muziek zoals muziek bedoeld is en zoals muziek moet klinken’’.  Laat dat maar over aan de twee rasmuzikanten van Double Trouble. Toetsenist, accordeonist en zanger Marco Vedder heeft zijn jarenlange ervaring op kunnen doen in talloze muziekgezelschappen van trio’s, grote live bands tot entertainer/diskjockey. Zijn muziekmaatje en vrouwelijke helft van Double Trouble is de beeldschone maar anderzijds ook, daar waar nodig, ruige zangeres Babs de la Motte. Babs deed haar ervaring op in bijna alle muziekstijlen van Soul, Jazz tot bijna de gehele top 40. Babs en Marco zijn al jaren goede maatjes en het kon dan ook niet uitblijven dat er een dag zou komen dat ze de koppen bij elkaar zouden steken en een samenwerking aan zouden gaan in het entertainmentcircuit. Juist omdat Marco’s eerdere bands de hele Duitse grensstreek al een keer onveilig maakten heeft Double Trouble naast hun uitgebreide top 40 repertoire het beste van de Duitstalige muziek opgenomen in haar repertoirelijst en zijn de twee makkelijk inzetbaar op Duits getinte feesten. Aangevuld met een verbluffend en uitgekiend geluid, de modernste apparatuur en een up to date repertoire, afgewisseld door de beste ‘gouwe ouwe’, maakt het dan ook dat de twee musici van Double Trouble garant staan voor een muzikaal spektakel en een optreden dat al snel behoort tot een ‘spetterend festijn’. Voor Info : Marco : 06 – 53389632; Babs : 06 – 30419010Double trouble

DOUBLE TROUBLE speelt op zondag 7 september van 13.00 uur tot ong. 17.00 uur bij Cafe Bar ’t Fuske in Millingen aan de Rijn.