6 augustus 2014

Bibliotheek Leuth na de zomer in ‘multifunctionele accommodatie’

De Bibliotheek Leuth opent haar deuren na de zomervakantie van 2014 in de nieuwe multifunctionele accommodatie. Van 25 tot en met 30 augustus verhuist de tijdelijke bibliotheek in de pastorie naar de nieuwe locatie en wordt de nieuwe bibliotheek ingericht en gereed gemaakt. Als alles meezit, is iedereen vanaf begin september welkom in de nieuwe bibliotheek van Leuth.De bibliotheek zit dan vlak bij basisschool ’t Bijenveld, zodat de kinderen meteen kunnen profiteren van de grote collectie kinderboeken en de aanwezige pc’s. Iedereen kan in de bibliotheek terecht tijdens de normale openingstijden van de multifunctionele accommodatie. Lenen en inleveren kan heel eenvoudig met de aanwezige apparatuur. Een paar keer per week zijn er medewerkers van de bibDSC_3537MFA Leuth (Large)liotheek aanwezig, om te helpen. De actuele openingstijden staan op www.obgz.nl/openingstijden.