5 augustus 2014

13e Papdag op de Zeelandschehof in Millingen.

Verrassende kindervakantieafsluiting op zondag 24 augustus van 13.00 tot 18.00 uur.

Traditioneel wordt de PAP-dag, Pony, Akker en Paarddag, aan het einde van de schoolvakantie georganiseerd op de Zeelandsche Hof en al weer voor de 13e keer! Kinderen kunnen nog lekker genieten van de laatste vakantiedag en lekker buiten spelen. Van alles is er weer te beleven en zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals:

Ringsteken zittend op een pony, Ponyritjes.

  • Kinderen kunnen met de bekende hoefijzerkaart limonade, snoep, ijs en een leuke herinnering krijgen voor de prestaties die geleverd worden.
  • Diverse spellen en natuurlijk trampolinespringen.
  • Reuze katapult schieten!
  • Schminken.
  • Voor de kleinsten staat als vanouds de maisbak weer opgesteld!
  • De toegang is gratis. De prijs van de hoefijzerkaart is net als voorgaande jaren nog steeds maar € 5,00 !!

Hiermee kunnen de kinderen deelnemen aan alle activiteiten incl. de daarbij behorende versnaperingen en leuke herinnering. Kortom, alle ingrediënten voor een actieve en gezellige middag. Voor meer informatie belt u met de Zeelandsche Hof, tel. 0481-433742. Een routebeschrijving vindt u op de website: www.zeelandschehof.nl  Graag tot zondag 24 augustus 2014 bij de”Zeelandsche Hof”, Molenstraat 4, Millingen aan de Rijn!Poster papdag 2014 (Large)