23 juli 2014

Openluchtconcert Ellen ten Damme met Ricciotti bij Oortjeshekken.

Op donderdag 14 augustus a.s. is er een uniek muziekgebeuren bij hotel-café-restaurant Oortjeshekken aan de Erlecomsedam in Ooij. Dan begint om 20.00 uur een openluchtconcert van zangeres Ellen ten Damme, samen met het Richiotti Ensemble. Het concert vindt plaats op de dijk en maakt onderdeel uit van de zogeheten Ricciotti  Roarin Berlin Tour. In deze show staat het begin van de 20e Eeuw centraal. Hierin was Berlijn de mondaine, culturele hoofdstad van Europa.  Het Ricciotti Ensemble ( zij hebben al vaker bij Oortjeshekken opgetreden) bestaat uit 41 musici, waarvan 45 % conservatoriumstudent is en 35 % amateur. Ellen ten Damme gaat als zangeres mee tijdens dit toernooi en daar kan men in Ooij nu ook van genieten. Tickets voor dit unieke concert in Ooij zijn verkrijgbaar voor €  7,50 bij Oortjeshekken.

IMG Richotti en Jantien van Dam_0001 (Large) IMG Richotti en Jantien van Dam_0002 (Large)