19 juli 2014

AED in dorp Ubbergen geplaatst.

Op zaterdag 19 juli  is er een nieuwe AED (defibrillator) van de Stichting AED beheer Ubbergen geplaatst aan de woning Ubbergensdijk 11, op de hoek van Thilman Wehrenbertzstraat in het dorp Ubbergen.  Afgelopen woensdag waren er ook al twee  AED’s gehangen in de gemeente Ubbergen. Dit gebeurde bij de ingang van het gemeentehuis in Beek en bij de ingang de sportvelden van VVLK in Leuth aan de Pastoor van Thielstraat. Deze twee AED’s hingen al binnen bij het gemeentehuis en VVLK, maar konden nu, door de medewerking van de gemeente en VVLK buiten geplaatst worden, zodat ze voor iedereen bereikbaar zijn. Hierdoor hangen er in de gemeente Ubbergen inmiddels 14 AED’s buiten, die voor onmiddellijk gebruik gereed zijn. De Stichting AED beheer Ubbergen is blij met deze medewerking. Hartelijk dank namens de Stichting.

. zie de foto’s.

DSC_0563 AED VVLK (Large) DSC_1971AED Ubbergen (Large)DSC_1980AED gemhuis (Large)