12 juli 2014

2e editie Omnitoernooi in Beek.

 

Zaterdagmiddag was de tweede editie van het Omnitoernooi Beek op het omnicourt  aan de Kievitstraat in Beek. Het toernooi is niet alleen een gelegenheid voor de jeugd uit Ubbergen om elkaar sportief te ontmoeten, maar ook voor de buurt. Dankzij de inzet van de enthousiaste en sympathieke voetballiefhebber Ali Ismaque bleef het niet bij zomaar een potje voetballen tussen jongeren, maar werd het een heuse buurtbarbecue. Omwonenden van het Omnicourt konden onder het genot van een glaasje fris en een hamburgertje elkaar en de jongeren ontmoeten en ‘live’ pannavoetbal kijken. Ook wethouder Leidy van der Aalst was zeer te spreken over deze spontane buurtactiviteit rondom jeugd en omwonenden van het Omnicourt en wil uiteraard kijken hoe de gemeente Ali en de buurt nog meer kan ondersteunen in dit mooie initiatief. De hele middag werd er fel, maar toch sportief gevoetbald en in de finale troffen de temas Real BU en Assi elkaar, waarbij Assi de winnaar werd. zie de foto’s.DSC_7124omnivoetbal (Large)