8 juli 2014

Ooij op Stelten 2014

Zondag was er weer een nieuwe editie van Ooij op Stelten, waaraan tevens een braderie was gekoppeld. 9 teams deden dit jaar mee aan deze  31e editie van Ooij op Stelten, waaronder twee damesteams. 2 teams hadden zich aangemeld maar niet afgemeld en waren niet verschenen.  Ooij op Stelten, begon, zoals gewoonlijk met een steltenloop voor alle deelnemende teams waarbij het startschot werd gegeven door burgemeester Paul Wilbers. Hij reikte ook de prijzen uit. Bij de dames was de winnares Iris Vink en bij de heren was het Johan Looijschelder, die direct al hollend op zijn stelten en net als voorgaande jaren, het hele peloton ver achter zich liet. De gehele dag was er muziek van Fan Tatteme.  Algeheel winnaar werd het team de Groenlanden en  “de Ooijse Cupfighters” werden tweede. Zij waren de voorgaande jaren steeds het winnende team en gaven nu aan, dat ze dit jaar voor het laatst mee gedaan hadden.  Bij de dames  het team “Niemand”, terwijl het team “Zooitje Ongeregeld” tweede werd.. Na afloop van de spelen werd de muziek verzorgd door het zanger/entertainer DJ Robert Pouwels. zie de foto’s.DSC_3971team Groenlanden (Large)

zie de foto’s van de Braderie.

Zie de foto’s van de Steltenloop.