8 juli 2014

Aanrijding nabij de Lange Paal Kekerdom.

Maandagmorgen rond 11.00 uur vond een aanrijding plaats tussen een personenauto en een snorfietser  bij de uitrit van het parkeerterrein van de Millingerwaard aan de Botsestraat in Kekerdom, nabij de “Lange Paal”. De 19 jarige bromfietster kwam uit de richting Millingen aan de Rijn en reed in de richting Kekerdom. De automobilist uit Nijmegen, die vanaf het parkeerterrein de Botsestraat op wilde rijden, zag haar te laat, wilde nog terug, maar een aanrijding was het gevolg. De bestuurster van de snorfiets raakte daarbij gewond en is met onbekend letsel overgebrDSC_4002aanrijding (Large)acht naar het ziekenhuis in Nijmegen. zie de foto’s.

One Response to Aanrijding nabij de Lange Paal Kekerdom.

  • Het is heel spijtig dat t gebeurd is. Maar dit zat er aan te komen met deze onoverzichtelijke zijweg/parkeerplaats. Door de bomen kun je niets van het verkeer aan zien komen. De gemeente verzuimt zoals gewoonlijk weer om op tijd dit soort struiken te snoeien. Pas als er doden vallen dan wordt de gemeente wakker….. Als het kalf verdronken is, dooft men de put!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.