1 juli 2014

Petanque Boltoernooi in Ooij 2014

Zaterdag 28 juni   was er weer een BOL-toernooi in Ooij. Dit werd om 11.00 uur geopend door Jan Awater  en het was de tweede wedstrijd in de serie van drie. Er waren weer bijzonder spannende wedstrijden bij, waarbij een stand van 13-12 enkele malen voor kwam. In totaal namen er 12 teams deel aan dit toernooi. Er werden door ieder team 3 wedstrijden gespeeld,  zodat de uitslag tegen 16.30 uur bekend was. Beek was winnaar van 7 wedstrijden, Ooij met 6 wedstrijden en Leuth met 5 wedstrijden. De dagprijs was voor het 4e team van Beek. Petanquevereniging “De Zilveren Kogels” uit Ooij, de organisator van deze dag,  kan terugzien op een geslaagde toernooi.  De volgende wedstrijd in deze serie is op zaterdag 2 augustus bij Petanque Vereniging  Beek , aanvang om 11.00 uur. zie de foto’s van Herman Leensen.DSC_7621BOL (Large)