30 juni 2014

Kermiszondag in Wyler (Dld)

Dit weekend was het kermis in het Duitse Wyler, hetgeen gepaard ging met allerlei festiviteiten. Zo werd de nieuwe Brudermeister van de St. Johannes Bruderschaft Wyler-Lagewald  ingewijd en werden drie leden van de Bruderschaft tot erelid benoemd.  Maar er was ook koningschieten van schutterij Wyler-Lagewald. Er deden maar liefst 7 schutters mee om de titel van Koing 2014 in de wacht te slepen, maar de uiteindelijke winnaar werd Piet van Loon uit Groesbeek. Hij volgt daarmee Klaus Mahling op als koning van de schutterij. Omdat de inhuldiging nog voor de wedstrijd Nederland-Mexico moest plaats vinden (heel veel leden zijn Nederlanders en wilden graag de wedstrijd op het grote scherm in de tent zien) werd het eerste deel van de inhuldiging snel afgewerkt. zie de foto’s. DSC_0153Wyler koning (Large)