28 juni 2014

SPORTIVO 2014 van Nokki Dans Educatie in Ooij

Vrijdagmiddag was in de basisschool Op Weg te Ooij de voorstelling SPORTIVO 2014 van Nokki Dans Educatie te zien! De voorstelling begon met de dans  “klaar voor de start” . De dansgroepjes lieten veel sportieve dansjes zien. Aan het einde werd de videoclip getoond,  die de kinderen van Nokki Dans Educatie door de hele school hadden gemaakt. De kinderen, ouders, opa’s en oma’s hebben erg genoten van de voorstelling. Na afloop stond voor iedereen een hapje en drankje klaar. Nokki dans educatie geeft danslessen op de basisschool in Ooij. Daarnaast organiseert Nokki workshops voor basisscholen, naschoolse opvang en kinderdagverblijven die hun leerlingen een introductie in dans willen geven. De leerlingen komen op een leuke en toegankelijke manier in aanraking met dans. Plezier in dans en bewegen op muziek staan centraal tijdens de workshops. Verder wordt natuurlijk de eigen creativiteit van de kinderen aangesproken. Wil je meer informatie over danslessen of workshops, mail dan naar info@nokki.nl. Zie de foto’s van Herman Leensen.DSC_7522nokki (Large)